Apartamentos Alborada

Passeig Maritimo 10, Son Servera, Spain

Дати на настаняване

28.05.2024
до
29.05.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Гостите могат да се разположат в общо 6 стаи. С асансьор се достига до повечето етажи. Удобствата включват съхранение на багаж и сейф. Благодарение на безжичния интернет в общите части (без допълнително заплащане) гостите са в постоянен контакт с глобалната мрежа.

Настаняване

В стаите има климатик, централно отопление и кухненски бокс. Почиващите могат да се отпуснат на балкона или терасата. Налични са отделни спални. Допълнително легло се предоставя срещу заплащане на такса. За приятния престой на гостите са осигурени хладилник, микровълнова фурна, машина за приготвяне на чай или кафе и съдомиялна машина. Към допълнителните удобства спада комплект ютия с дъска за гладене. Оборудването включва още телевизор и безжичен интернет. Домакините са предвидили сешоар в санитарните възли. За по-голям комфорт в санитарните възли се осигуряват козметични продукти.

Спорт/забавления

Хотелската база предлага на активните гости фитнес-студио. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Кредитни карти

В хотелската база се приемат следните кредитни карти: Visa и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Сейф
Асансьори
Безплатен WiFi
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.