За нас

При нас ще намерите винаги актуални оферти за почивки и екскурзии - празнични оферти, екзотични дестинации и още много други!

Кои сме ние?

Planet Travel Center е туроператор, който успешно започва своята дейност през 1995г. От тогава до сега се стремим да развиваме постоянно компанията, акцентирайки върху наложили се като водещи дестинации – Гърция, Турция и България, разширявайки кръгозора си с екзотични страни като Малдиви, Сейшели, Мавриций и много други.

Живеейки в ерата на технологиите, Планет непрекъснато се стреми да покорява нови и нови дигитални върхове. Успешно оперират нашите текущи промо сайтове Procent.bg ( създ. 2010г.) и Travelcenter.bg ( създ. 2013г.), както и основният ни сайт Planet.bg, който решихме, казано на модерен hi-tech език, да “ъпгрейднем” значително. Защото трябва непрекъснато да се стремим да бъдем най-добрите!

Самите ние сме почитатели на бързото и значително по-лесно онлайн пазаруване на всякакъв вид стоки и услуги. Именно затова решихме да инвестираме в бъдещето на компанията си и да създадем един от първите, изцяло разработен от български екип уебсайт, чрез който нашите клиенти да могат да резервират бързо в реално време и в повечето случай с мигновено потвърждение своите желани дестинации.

Създадохме сайт, от който да можете да научите много четейки нашите впечатления от посетени от екипа ни места, да мечтаете за нови и нови дестинации и да разберете, че няма кътче от планетата Земя, до което да не можете да достигнете с Planet Travel Center!

image

+

Дестинации

+

Хотели

+

Почивки и Екскурзии

+

Промоции

Planet Travel Center Agency Newsletter background

Абонирайте се за нашите промоции

Винаги научавайте първи нашите новини
и промоционални предложения!