Phoenix II

24160 Perdido Beach Boulevard, Orange Beach, USA

Дати на настаняване

20.05.2024
до
21.05.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Избор от различни услуги и удобства, гарантиращи приятен престой, очаква гостите на комплекса от апартаменти. Наличен е асансьор, чрез който са достъпни повечето етажи. Към удобствата се числи обществена пералня. Благодарение на безжичния интернет в общите части (без допълнително заплащане) гостите са в постоянен контакт с глобалната мрежа. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотелската база (срещу такса).

Настаняване

В комплекса са на разположение стаи с климатик, вентилатор, всекидневна, кухненски бокс и санитарен възел. Почиващите могат да се отпуснат на балкона или терасата. Пълноценна нощувка в стаите осигурява разтегателен диван. Предоставени са също хладилник, котлон, микровълнова фурна, машина за приготвяне на чай или кафе и съдомиялна машина. Пълноценната почивка се гарантира от телевизор и безжичен интернет.

Спорт/забавления

В комплекса има различни възможности за спорт и забавления. За пълното релаксиране допринася масажна вана, намираща се в зоната на басейна. Многообразие осигуряват различни оферти за свободното време, сред които тенис на корт, фитнес-студио и сауна. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Кредитни карти

В комплекса от апартаменти се приемат следните кредитни карти: Visa и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Асансьори
Безплатен WiFi
Паркинг
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.