Giardini Mon Plaisir

Via Mistretta 13, Trapani, Italy
Превъзходен
59 отзива
10.0

Дати на настаняване

28.05.2024
до
29.05.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Хотелът предоставя 6 стаи. Удобствата включват съхранение на багаж, сейф и обслужване по стаите. Чрез безжичен интернет в общите части (без допълнително заплащане) гостите имат постоянна връзка с глобалната мрежа. Съдействие при резервация на екскурзии се предлага в туристическото бюро. Всичко това се допълва от градина. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотела (без допълнително заплащане). Желаещите да разгледат съседните околности ще оценят възможността за наемане на велосипеди.

Настаняване

В хотелската база са на разположение стаи с климатик и санитарен възел. Към основното оборудване на повечето от стаите спада един балкон. Пълноценна нощувка в стаите осигурява двойно легло. За най-малките посетители са налице бебешки кошарки. Освен това могат да се ползват минибар и писалище. Към стандартното оборудване принадлежи също машина за приготвяне на чай или кафе. Пълноценната почивка се гарантира от достъп до интернет, телефон, телевизор и безжичен интернет. Санитарните възли са оборудвани с душ и биде. Като допълнително удобство има сешоар. За по-голям комфорт в санитарните възли се осигуряват козметични продукти.

Спорт/забавления

Хотелът предлага избор от варианти за спорт и прекарване на свободното време. Хотелът притежава басейн и външен плувен басейн. За отмора и релакс върху лятната тераса са разположени шезлонги. Многообразие осигуряват различни оферти за свободното време, сред които велосипеди и фитнес-студио. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Закуска може допълнително да се поръча.

Кредитни карти

В хотелската база се приемат следните кредитни карти: Visa и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Сейф
Безплатен WiFi
Room service
Наем на велосипеди
Паркинг

Полезна информация

Настаняване / Напускане
Минимална възраст на гостите: 18
Настаняване от: 16:00 ч
Напускане до: 11:00 СУТРИНТА
Допълнителна информация за настаняването
 • Възможно е да се прилагат такси за допълнителен човек, които варират в зависимост от правилата на хотела
 • При настаняване може да се изискват официален документ за самоличност със снимка и кредитна карта, дебитна карта или депозит в брой за инцидентни такси
 • Специалните заявки зависят от наличността при настаняване и може да наложат допълнителни такси; специални заявки не могат да бъдат гарантирани
 • Този обект за настаняване приема кредитни карти и пари в брой
 • Този обект за настаняване си запазва правото да оторизира предварително кредитната карта на госта преди пристигането му.
 • Функциите за безопасност в този имот включват детектор за дим, комплект за първа помощ и предпазители за прозорци
Специални инструкции при настаняване
Това място за настаняване предлага трансфери от летището (възможно е да има допълнителни такси). Гостите трябва да се свържат с мястото за настаняване с подробности за пристигането преди пътуването, като използват информацията за контакт в потвърждението на резервацията. Рецепцията е отворена всеки ден от 9:00 до 13:00 часа. Ако планирате да пристигнете след 18:30, моля, свържете се с мястото за настаняване предварително, като използвате информацията от потвърждението на резервацията. Персоналът на рецепцията ще посрещне гостите при пристигането.
Задължителни такси

Ще бъдете помолени да заплатите следните такси в мястото за настаняване:

 • Данъкът се налага от града и се събира в мястото за настаняване. Този данък се коригира сезонно и може да не се прилага целогодишно. Могат да се прилагат други изключения или намаления. За повече подробности, моля, свържете се с хотела, като използвате информацията в потвърждението на резервацията, получено след резервацията.
 • Градската такса се налага: от 21 декември до 9 януари 3,00 евро на човек на вечер. Този данък не важи за деца под 10 години.
 • Градският данък се налага: от 10 януари до 20 март, 0,00 EUR на човек на вечер. Този данък не важи за деца под 10 години.
 • Градският данък се налага: от 21 март до 31 октомври, 3,00 EUR на човек на вечер. Този данък не важи за деца под 10 години.
 • Градският данък се налага: от 1 ноември до 20 декември, 0,00 EUR на човек на вечер. Този данък не важи за деца под 10 години.

Включили сме всички такси, предоставени ни от мястото за настаняване.

Други такси
 • Такса за летищен трансфер: 110 EUR на стая (еднопосочно)
 • Такса за детско легло (бебешко легло): 35,0 EUR на ден
 • Такса за походно легло: 35,0 EUR на ден

Горният списък може да не е изчерпателен. Таксите и депозитите може да не включват данък и подлежат на промяна.

Полезна информация
 • Всички гости, включително деца, трябва да присъстват при настаняването и да покажат своята официална лична карта със снимка или паспорт.
 • Транзакциите в брой в този обект не могат да надхвърлят 5000 EUR поради национални разпоредби. За повече подробности, моля, свържете се с хотела, като използвате информацията в потвърждението на резервацията.
 • Сезонният басейн ще работи от май до септември.
 • В стаите за гости се допускат само регистрирани гости.
 • Налично е безконтактно напускане.
 • Този имот приветства гости с всякаква сексуална ориентация и полова идентичност (приятелски настроени към LGBTQ+).

Оценка от гости

10.0
Превъзходен
59 отзива
Комфорт
9.6
Общо
10.0
Персонал
10.0
Локация
8.0
Удобства
9.4
Състояние
9.8
Чистота
10.0
Разположение
7.6
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.