Tenuta San Marcello

Via Melano 30, San Marcello, Italy
Превъзходен
17 отзива
9.2

Дати на настаняване

23.05.2024
до
24.05.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Гостите могат да се разположат в общо 11 стаи. Те са разпределени в една основна сграда и 3 допълнителни корпуса. Към хотелските удобства спада съхранение на багаж. Осигуреният безжичен интернет достъп (без допълнително заплащане) позволява на почиващите постоянна връзка с глобалната мрежа. В хотелът работи ресторант. Всичко това се допълва от градина. Към допълнителните удобства на хотелската база спадат сепаре с телевизор и кът за игра. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотела (без допълнително заплащане). Към екстрите, които са на разположение на гостите, спадат многоезичен персонал и трансфер.

Настаняване

Предлагат се стаи с климатик. Допълнително легло се предоставя срещу заплащане на такса. Освен това могат да се ползват сейф и писалище. Към допълнителните удобства спада комплект ютия с дъска за гладене. Малки екстри, сред които достъп до интернет и безжичен интернет, гарантират приятен престой. Някои стаи са подходящи за хора, ползващи инвалидна количка. Санитарните възли са оборудвани с душ и биде. Допълнително е наличен сешоар. Възможно е да бъдат резервирани стаи със санитарни възли, пригодени за хора в инвалидни колички.

Спорт/забавления

Наличните шезлонги подканят към правене на слънчеви бани. Предлага се развлекателна програма за деца. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Има възможност да се избере закуска.

Кредитни карти

В хотела се приемат следните кредитни карти: Visa и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Игрална зала
Ресторант
Конферентна зала
Безплатен WiFi
Паркинг
Домашни любимци

Полезна информация

Настаняване / Напускане
Настаняване от: 15:30 ч
Напускане до: 10:30 сутринта
Допълнителна информация за настаняването
 • Възможно е да се прилагат такси за допълнителен човек, които варират в зависимост от правилата на хотела
 • При настаняване може да се изискват официален документ за самоличност със снимка и кредитна карта, дебитна карта или депозит в брой за инцидентни такси
 • Специалните заявки зависят от наличността при настаняване и може да наложат допълнителни такси; специални заявки не могат да бъдат гарантирани
 • Този обект за настаняване приема кредитни карти, дебитни карти и пари в брой
Специални инструкции при настаняване
Рецепцията е отворена всеки ден от 15:30 до 19:30 часа. За да организирате настаняване, моля, свържете се с мястото за настаняване поне 24 часа преди пристигането, като използвате информацията в потвърждението на резервацията. Ако планирате да пристигнете след 19:30, моля, свържете се с хотела предварително, като използвате информацията от потвърждението на резервацията. Гостите трябва да се свържат с хотела предварително за инструкции за настаняване. Персоналът на рецепцията ще посрещне гостите при пристигането.
Други такси
 • Такса за закуска на шведска маса: приблизително 12 EUR за възрастни и 8 EUR за деца
 • Такса за домашен любимец: 15 EUR на домашен любимец на вечер (максимум 15 EUR на престой)
 • < li>Животните прислужници са освободени от такси
 • Такса за кошара (бебешко легло): 15,0 EUR на престой
 • Такса за сгъваемо легло: 25,0 EUR на ден
< p>Горният списък може да не е изчерпателен. Таксите и депозитите може да не включват данък и подлежат на промяна.

Полезна информация
 • Всички гости, включително деца, трябва да присъстват при настаняването и да покажат своята официална лична карта със снимка или паспорт.
 • Транзакциите в брой в този обект не могат да надхвърлят 5000 EUR поради национални разпоредби. За повече подробности, моля, свържете се с хотела, като използвате информацията в потвърждението на резервацията.
 • Сезонният басейн ще бъде отворен от 01 юни до 23 септември.
 • Гостите могат да организират воденето на домашни любимци, като се свържат директно с хотела, като използват информацията за контакт в потвърждението на резервацията (прилагат се допълнителни такси и може да се намери в секцията Такси).

Оценка от гости

9.2
Превъзходен
17 отзива
Комфорт
9.0
Общо
9.2
Персонал
9.4
Локация
10.0
Удобства
10.0
Състояние
9.2
Чистота
9.2
Разположение
9.6
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.