Hotel HøjbySø

llingebjergvej 1, Højby, Denmark
Хотелска база

Строежът на хотела е завършен през 2012 година. Хотелската база предлага на гостите общо 25 стаи. Отделните етажи са достъпни с асансьор или по стълби. Към удобствата спадат съхранение на багаж и сейф. Благодарение на безжичния интернет в общите части (без допълнително заплащане) гостите са в постоянен контакт с глобалната мрежа. Съдействие при резервация на екскурзии се предлага в туристическото бюро. Предлага се избор от различни заведения за хранене, като ресторант и зала за хранене. Всичко това се допълва от градина. За пристигналите с автомобил са достъпни паркоместа (без допълнително заплащане). Наличието на пералня ще задоволи нуждите на взискателните посетители.

Настаняване

В стаите има санитарен възел. Стаите притежават писалище и безжичен интернет. Някои стаи са подходящи за хора, ползващи инвалидна количка. Оборудването на санитарните възли включва душ. Възможно е да бъдат резервирани стаи със санитарни възли, пригодени за хора в инвалидни колички. Хотелът предлага стаи за непушачи.

Спорт/забавления

Лятната тераса подканя към отмора и релакс. За активните почиващи хотелът предоставя фитнес-студио като оферта за свободното време. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Може да се резервира нощувка със закуска. Като опция може да се избере закуска.

Кредитни карти

В хотелската база се приемат следните кредитни карти: Visa и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Сейф
Асансьори
Ресторант
Конферентна зала
Безплатен WiFi
Перални услуги
Паркинг
Домашни любимци

Дати на настаняване

11.12.2023
до
12.12.2023

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.