Highlander Hotel

Waghi Parade, Mount Hagen, Papua New Guinea
Хотелска база

Хотелът е построен през 2011 година. Хотелската база с удоволствие посреща гостите в общо 80 стаи. Към хотелските удобства спада съхранение на багаж. Осигуреният безжичен интернет достъп (без допълнително заплащане) позволява на почиващите постоянна връзка с глобалната мрежа. Хотелът разполага с ресторант, зала за хранене и бар. Всичко това се допълва от градина. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотела (без допълнително заплащане). Трансфер, обслужване по стаите, пералня и фризьорски салон ще задоволят нуждите и на по-взискателните посетители.

Настаняване

В хотелската база са на разположение стаи със санитарен възел. Освен това могат да се ползват сейф и писалище. За приятния престой на гостите са осигурени хладилник и машина за приготвяне на чай или кафе. Към допълнителните удобства спада комплект ютия с дъска за гладене. Оборудването включва още телевизор и безжичен интернет. Някои стаи са подходящи за хора, ползващи инвалидна количка. Оборудването на санитарните възли включва душ. Допълнително е наличен сешоар. За по-голям комфорт в санитарните възли се осигуряват козметични продукти. Възможно е да бъдат резервирани стаи със санитарни възли, пригодени за хора в инвалидни колички. Хотелът предлага стаи за непушачи.

Спорт/забавления

В този хотел има различни възможности за спорт и забавления. Хотелската база притежава басейн и външен плувен басейн. Лятната тераса подканя към отмора и релакс. Хотелът предлага на активните гости фитнес-студио. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Закуска може допълнително да се поръча.

Кредитни карти

В хотела се приемат следните кредитни карти: Visa и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Фризьор
Бар
Ресторант
Конферентна зала
Безплатен WiFi
Room service
Перални услуги
Паркинг

Дати на настаняване

29.11.2023
до
30.11.2023

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.