Lada-Resort

Lesoparkovoe shosse 55, Tolyatti, Russian Federation

Дати на настаняване

28.05.2024
до
29.05.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Гостите се настаняват в 62 стаи. С помощта на асансьор могат да бъдат достигнати различните нива на курорта. Удобствата включват съхранение на багаж, ресторант, многоезичен персонал, трансфер, обслужване по стаите, конферентна зала и обществена пералня. Осигуреният безжичен интернет достъп (без допълнително заплащане) позволява на почиващите постоянна връзка с глобалната мрежа. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотелската база (без допълнително заплащане).

Настаняване

В комплекса са на разположение стаи с климатик. Към стандартното оборудване на повечето от стаите се числи балкон, който предлага допълнително място за отмора по време на престоя. Освен това могат да се ползват минибар и писалище. Предоставени са също хладилник и машина за приготвяне на чай или кафе. Към допълнителните удобства спада комплект ютия с дъска за гладене. Оборудването включва още телефон, телевизор и безжичен интернет. Домакините са предвидили сешоар в санитарните възли. За по-голям комфорт в санитарните възли се осигуряват козметични продукти.

Спорт/забавления

Ваканционният комплекс предлага закрит плувен басейн. Лятната тераса подканя към отмора и релакс. За пълното релаксиране допринася масажна вана, намираща се в зоната на басейна. Многообразие осигуряват различни оферти за свободното време, сред които фитнес-студио, билярд, СПА и сауна. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Има възможност да се избере закуска.

Кредитни карти

В курорта се приемат следните кредитни карти: American Express, Visa, Diners Club и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Асансьори
Ресторант
Конферентна зала
Безплатен WiFi
Room service
Паркинг
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.