Villa Bennecke Oasis

Calle Pamplona 11, Rojales, Spain

Дати на настаняване

24.05.2024
до
25.05.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Комфортният престой на почиващите се гарантира от предоставените от хотелската база удобства и услуги. Благодарение на безжичния интернет в общите части гостите са в постоянен контакт с глобалната мрежа. Всичко това се допълва от градина. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотелската база.

Настаняване

Предлагат се стаи с климатик и санитарен възел. Пълноценна нощувка в стаите осигурява двойно легло. За най-малките посетители са налице бебешки кошарки. Към обзавеждането на всички стаи спадат микровълнова фурна, машина за приготвяне на чай или кафе, достъп до интернет и безжичен интернет. Комфортът в санитарния възел се осигурява от душ. Допълнително е наличен сешоар.

Спорт/забавления

В хотелската база има различни възможности за спорт и забавления. Възможността за освежаващо потапяне в басейна прави почивката перфектна. Лятната тераса подканя към отмора и релакс. Хотелската база предлага на активните почиващи игрище за голф (срещу такса). Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Покажи повече

Най-популярните удобства

Безплатен WiFi
Паркинг
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.