Suite Hotel L'Oasi di Riaci

Via Rione Nuovo, Santa Domenica di Ricadi, Italy
Превъзходен
18 отзива
9.4

Дати на настаняване

28.05.2024
до
29.05.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Предвидени са асансьори до повечето етажи. Хотелът притежава различни удобства за комфортна почивка, сред които съхранение на багаж и сепаре с телевизор. Чрез безжичен интернет в общите части (без допълнително заплащане) гостите имат постоянна връзка с глобалната мрежа. Към кулинарните предложения се числят бар на плажа. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотела (без допълнително заплащане).

Настаняване

В стаите има санитарен възел. Оборудването включва още интернет достъп, телефон и безжичен интернет. В прилежащия санитарен възел домакините са предвидили душ. Възможно е да бъдат резервирани стаи със санитарни възли, пригодени за хора в инвалидни колички.

Спорт/забавления

Оферти за спорт и свободно време разнообразяват престоя. На разположение на почиващите са басейн и външен плувен басейн. Наличните шезлонги подканят към правене на слънчеви бани. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Покажи повече

Най-популярните удобства

Асансьори
Безплатен WiFi
Паркинг

Полезна информация

Настаняване / Напускане
Настаняване от: 17:00 ч
Напускане до: 10:00 СУТРИНТА
Допълнителна информация за настаняването
 • Възможно е да се прилагат такси за допълнителен човек, които варират в зависимост от правилата на хотела
 • При настаняване може да се изискват официален документ за самоличност със снимка и кредитна карта, дебитна карта или депозит в брой за инцидентни такси
 • Специалните заявки зависят от наличността при настаняване и може да наложат допълнителни такси; специални заявки не могат да бъдат гарантирани
 • Това място за настаняване приема кредитни карти и пари в брой
 • Характеристиките за безопасност в това място за настаняване включват пожарогасител, система за сигурност и комплект за първа помощ
 • < /ul>
Специални инструкции при настаняване
Персоналът на рецепцията ще посрещне гостите при пристигането.
Задължителни такси

Ще бъдете помолени да заплатите следните такси в мястото за настаняване:

 • Данъкът се налага от града и се събира в мястото за настаняване. Този данък се коригира сезонно и може да не се прилага целогодишно. Могат да се прилагат други изключения или намаления. За повече подробности, моля, свържете се с хотела, като използвате информацията в потвърждението на резервацията, получено след резервацията.
 • Градският данък се налага: от 1 ноември до 31 март, 0,00 EUR на човек на вечер. Този данък не важи за деца под 14 години.
 • Градският данък се налага: от 1 април до 31 октомври, 0,75 EUR на човек на вечер. Този данък не важи за деца под 14 години.

Включили сме всички такси, предоставени ни от мястото за настаняване.

Полезна информация
 • Всички гости, включително деца, трябва да присъстват при настаняването и да покажат своята официална лична карта със снимка или паспорт.
 • Транзакциите в брой в този обект не могат да надвишават 5000 EUR поради национални разпоредби. За повече подробности, моля, свържете се с хотела, като използвате информацията в потвърждението на резервацията.
 • Сезонният басейн ще работи от юни до октомври.
 • Деца на възраст до 10 години не се допускат в това място за настаняване.

Оценка от гости

9.4
Превъзходен
18 отзива
Комфорт
9.4
Общо
9.4
Персонал
9.4
Удобства
10.0
Състояние
9.2
Чистота
9.2
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.