Socrates Apartments

21 Georgiou Stylianou Street, Neo Chorio, Cyprus

Дати на настаняване

23.05.2024
до
24.05.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Строежът на комплекса от апартаменти е завършен през 2005 година. Комплексът с удоволствие посреща гостите в общо 14 стаи. Стаите се намират в основната сграда или в един от 3 допълнителни корпуса. Удобствата включват съхранение на багаж, пералня и обществена пералня. Осигуреният безжичен интернет достъп (без допълнително заплащане) позволява на почиващите постоянна връзка с глобалната мрежа. Съдействие при резервация на екскурзии се предлага в туристическото бюро. Всичко това се допълва от градина. За пристигналите с автомобил са достъпни паркоместа (без допълнително заплащане).

Настаняване

В стаите има климатик, кухненски бокс и санитарен възел. Балкон или тераса са стандарт в повечето стаи. Пълноценна нощувка в стаите осигурява разтегателен диван. Възможно е да се резервират отделни спални като допълнително удобство. Предоставени са също хладилник и машина за приготвяне на чай или кафе. Пълноценната почивка се гарантира от достъп до интернет, телевизор и безжичен интернет. Някои стаи са подходящи за хора, ползващи инвалидна количка. Оборудването на санитарните възли включва вана.

Спорт/забавления

В хотелската база има различни възможности за спорт и забавления. Комплексът притежава външен плувен басейн. Лятната тераса подканя към отмора и релакс. Комплексът от апартаменти предлага на активните гости игрище за голф. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Кредитни карти

В комплекса се приемат следните кредитни карти: Visa и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Безплатен WiFi
Перални услуги
Паркинг
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.