Chuini Zanzibar Beach Lodge

Chuini Palace Ruins, Chuini Ruins/Bububu, Tanzania
Хотелска база

Строежът на комплекса от бунгала е завършен през 2005 година. Гостите ще се почувстват комфортно във всяка една от наличните 13 стаи. Те са разпределени в една основна сграда и 18 допълнителни корпуса. Комплексът се състои от 12 бунгала и 1 вили/къщи. Отделните етажи са достъпни с асансьор или по стълби. Към удобствата спадат съхранение на багаж и сейф. Осигуреният безжичен интернет достъп (без допълнително заплащане) позволява на почиващите постоянна връзка с глобалната мрежа. Съдействие при резервация на екскурзии се предлага в туристическото бюро. Хотелската база разполага с ресторант, бар и бар на плажа. Всичко това се допълва от градина. Към допълнителните удобства на комплекса се числи кът за игра. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на комплекса от бунгала (без допълнително заплащане). Към екстрите, които са на разположение на гостите, спадат многоезичен персонал, трансфер, обслужване по стаите, пералня и фризьорски салон. Желаещите да разгледат съседните околности ще оценят възможността за наемане на велосипеди.

Настаняване

В стаите има климатик, вентилатор, кухненски бокс и санитарен възел. Към основното оборудване на повечето от стаите спада един балкон. Освен това са налични сейф и писалище, а срещу такса и минибар. Към стандартното оборудване принадлежи също машина за приготвяне на чай или кафе. Допълнителен комфорт се осигурява посредством безжичен интернет. Гостите могат да се възползват от вечерно камериерско обслужване. Комфортът в санитарния възел се осигурява от душ. Допълнително е наличен сешоар. За по-голям комфорт в санитарните възли се осигуряват козметични продукти. Възможно е да бъдат резервирани стаи със санитарни възли, пригодени за хора в инвалидни колички.

Спорт/забавления

Комплексът притежава външен плувен басейн. Наличните шезлонги подканят към правене на слънчеви бани. Многообразие осигуряват различни оферти за свободното време, сред които риболов, гмуркане с шнорхел, водолазно гмуркане, билярд, йога, СПА и масажни процедури. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Хотелската база предоставя различни варианти за хранене и напитки. Могат да се резервират пълен пансион или ол инклузив. За хранене се предлагат закуска, обяд и вечеря. Налични са безалкохолни напитки и алкохол.

Кредитни карти

В комплекса се приемат следните кредитни карти: Visa и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Сейф
Асансьори
Фризьор
Бар
Игрална зала
Безплатен WiFi
Room service
Перални услуги
Наем на велосипеди
Паркинг

Дати на настаняване

4.12.2023
до
5.12.2023

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.