Norsemen Inn

6505 48 Avenue, Camrose, Canada
Хотелска база

Хотелът предлага на гостите общо 75 стаи. С помощта на асансьор могат да бъдат достигнати различните нива на хотелската база. Към хотелските удобства спада банкомат. Благодарение на безжичния интернет в общите части (без допълнително заплащане) гостите са в постоянен контакт с глобалната мрежа. Хотелът разполага със следните заведения за хранене: ресторант, кафене и бар. Към допълнителните удобства на хотела се числи кът за игра. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотелската база (без допълнително заплащане). Наличието на обслужване по стаите ще задоволи нуждите на взискателните посетители.

Настаняване

В стаите има климатик и санитарен възел. Освен това има писалище. За приятния престой на гостите са осигурени хладилник, микровълнова фурна и машина за приготвяне на чай или кафе. Към допълнителните удобства спада комплект ютия с дъска за гладене. Към основното обзавеждане на стаите се числи и безжичен интернет. Някои стаи са подходящи за хора, ползващи инвалидна количка. Домакините са предвидили сешоар в санитарните възли. Възможно е да бъдат резервирани стаи със санитарни възли, пригодени за хора в инвалидни колички. Хотелът предлага стаи за непушачи.

Спорт/забавления

За свободното време на активните почиващи хотелът предлага билярд. Възможност за забавления предлага и нощния клуб. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Закуска може допълнително да се поръча.

Кредитни карти

В хотелската база се приемат следните кредитни карти: American Express, Visa и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Асансьори
Кафе
Бар
Игрална зала
Ресторант
Конферентна зала
Безплатен WiFi
Room service
Паркинг
Домашни любимци

Дати на настаняване

11.12.2023
до
12.12.2023

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.