The Southern Hotel

428 East Boston Street, Covington, USA

Дати на настаняване

28.05.2024
до
29.05.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Наличен е асансьор, чрез който са достъпни повечето етажи. Към удобствата спадат съхранение на багаж и сейф. Благодарение на безжичния интернет в общите части (без допълнително заплащане) гостите са в постоянен контакт с глобалната мрежа. Съдействие при резервация на екскурзии се предлага в туристическото бюро. Изборът от заведения за хранене включва ресторант и кафене. Всичко това се допълва от градина. Към допълнителните удобства на хотела се числи библиотека. За пристигналите с автомобил са достъпни паркоместа (без допълнително заплащане). Обслужване по стаите и пералня ще отговорят на потребностите на всеки гост.

Настаняване

В стаите има климатик и санитарен възел. Стаите притежават писалище, комплект ютия с дъска за гладене и телевизор. Някои стаи са подходящи за хора, ползващи инвалидна количка. Комфортът в санитарния възел се осигурява от душ. Гостите могат да се насладят на козметични продукти. Възможно е да бъдат резервирани стаи със санитарни възли, пригодени за хора в инвалидни колички.

Спорт/забавления

Хотелската база притежава външен плувен басейн със зона за деца. Шезлонги и чадъри гарантират на гостите отмора и релакс. Многообразие осигуряват различни оферти за свободното време, сред които фитнес-студио и СПА. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Кредитни карти

В хотела се приемат следните кредитни карти: American Express, Visa и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Сейф
Асансьори
Кафе
Ресторант
Конферентна зала
Безплатен WiFi
Room service
Перални услуги
Паркинг
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.