VIESCA Il Borro Toscana

Via Pistelli 75, Reggello, Italy
Много Добър
4 отзива
8.4

Дати на настаняване

28.05.2024
до
29.05.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Повечето етажи са достъпни с помощта на асансьор. Към хотелските удобства спада съхранение на багаж. В общите части има безжичен достъп до интернет (без допълнително заплащане). Предлага се избор от различни заведения за хранене, като ресторант и бар. Супермаркетът, както и други магазини, предлагат удоволствие при пазаруване. Всичко това се допълва от градина. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотела (без допълнително заплащане). Детегледачка, отдаване на коли под наем, трансфер и пералня ще задоволят нуждите и на по-взискателните посетители. Желаещите да разгледат съседните околности ще оценят възможността за наемане на велосипеди.

Настаняване

Различни удобства в комфортните помещения за настаняване гарантират приятен престой в хотелската база. За най-малките посетители са налице бебешки кошарки.

Спорт/забавления

Хотелът притежава басейн и външен плувен басейн. Лятната тераса подканя към отмора и релакс. Освен това до басейна е наличен бар. Многообразие осигуряват различни оферти за свободното време, сред които велосипеди, тенис на корт, йога, масажни процедури и солариум. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Гостите могат да избират между закуска, закуска с обяд, обяд или вечеря.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Асансьори
Супермаркет
Магазини
Бар
Ресторант
Конферентна зала
Безплатен WiFi
Перални услуги
Наем на велосипеди
Паркинг
Домашни любимци

Полезна информация

Настаняване / Напускане
Минимална възраст на гостите: 18
Настаняване от: 15:00
Напускане до: 10:30 сутринта
Допълнителна информация за настаняването
 • Може да се прилагат такси за допълнителен човек и да варират в зависимост от правилата на хотела
 • При настаняване може да се изискват официален документ за самоличност със снимка и кредитна карта, дебитна карта или депозит в брой за непредвидени такси
 • Специалните заявки зависят от наличността при настаняване и може да наложат допълнителни такси; специални заявки не могат да бъдат гарантирани
 • Този имот приема кредитни карти и пари в брой
Специални инструкции при настаняване
Рецепцията е отворена всеки ден от 8:30 до 20:00 часа. За да организирате настаняване, моля, свържете се с мястото за настаняване предварително, като използвате информацията в потвърждението на резервацията. Ако планирате да пристигнете след 19:00, моля, свържете се с хотела предварително, като използвате информацията от потвърждението на резервацията. Гостите трябва да се свържат с хотела предварително за инструкции за настаняване. Персоналът на рецепцията ще посрещне гостите при пристигането.
Задължителни такси

Ще бъдете помолени да заплатите следните такси в мястото за настаняване:

 • Градският данък: 1.00 EUR на човек на нощувка

Включихме всички такси, предоставени ни от мястото за настаняване.

Други такси
 • Такса за закуска на шведска маса: приблизително 27–35 EUR на човек

Списъкът по-горе може да не е изчерпателен. Таксите и депозитите може да не включват данък и подлежат на промяна.

Полезна информация
 • Всички гости, включително деца, трябва да присъстват при настаняването и да покажат своята официална лична карта със снимка или паспорт.
 • Транзакциите в брой в този обект не могат да надвишават 5000 EUR поради национални разпоредби. За повече подробности, моля, свържете се с хотела, като използвате информацията в потвърждението на резервацията.
 • Сезонният басейн ще работи от май до октомври.
 • В стаите за гости се допускат само регистрирани гости.
 • Имотът разполага със свързани/съседни стаи, които зависят от наличността и могат да бъдат заявени, като се свържете с мястото за настаняване, като използвате номера от потвърждението на резервацията.
 • Гостите могат да организират воденето на домашни любимци, като се свържат директно с мястото за настаняване, като използват информацията за контакт в потвърждението на резервацията.

Оценка от гости

8.4
Много Добър
4 отзива
Комфорт
9.4
Общо
8.4
Персонал
9.6
Удобства
10.0
Състояние
9.6
Чистота
10.0
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.