La Casa Dell'architetto

Via Costituzione 23, Bergamo, Italy
Превъзходен
11 отзива
9.8

Дати на настаняване

24.05.2024
до
25.05.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

С асансьор се достига до повечето етажи. Хотелът предлага различни удобства за комфортна почивка, сред които съхранение на багаж, сепаре с телевизор и многоезичен персонал. Благодарение на безжичния интернет в общите части (без допълнително заплащане) гостите са в постоянен контакт с глобалната мрежа. Всичко това се допълва от градина. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотелската база (без допълнително заплащане). Желаещите да разгледат съседните околности ще оценят възможността за наемане на велосипеди.

Настаняване

Към стандартното оборудване във всички помещения за настаняване на хотела спадат редица удобства. В този хотел са на разположение стаи със санитарен възел. В прилежащия санитарен възел домакините са предвидили душ. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Има възможност да се избере закуска.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Асансьори
Безплатен WiFi
Наем на велосипеди
Паркинг

Полезна информация

Настаняване / Напускане
Настаняване от: 15:00
Напускане до: 11:00 СУТРИНТА
Допълнителна информация за настаняването
  • Може да се прилагат такси за допълнителен човек и да варират в зависимост от правилата на хотела
  • При настаняване може да се изискват официален документ за самоличност със снимка и кредитна карта, дебитна карта или депозит в брой за непредвидени такси
  • Специалните заявки зависят от наличността при настаняване и може да наложат допълнителни такси; специални заявки не могат да бъдат гарантирани
  • Данъчен номер - 00995710167
  • Този имот приема кредитни карти
Специални инструкции при настаняване
В това място за настаняване няма рецепция. За да организирате настаняване, моля, свържете се с мястото за настаняване предварително, като използвате информацията в потвърждението на резервацията. Ако планирате да пристигнете след 19:00, моля, свържете се с хотела предварително, като използвате информацията от потвърждението на резервацията. Гостите трябва да се свържат с хотела за инструкции за настаняване.
Задължителни такси

Ще бъдете помолени да заплатите следните такси в мястото за настаняване:

  • Туристически данък се налага от града и се събира в мястото за настаняване. Таксата е 6% от цената на стаята, без ДДС и допълнителни услуги, но няма да надвишава максималната еквивалентна сума от 4 евро на човек на вечер. За повече подробности, моля, свържете се с мястото за настаняване, като използвате информацията в потвърждението на резервацията, получено след резервацията.
  • Градският данък се налага: 5,00 EUR на човек, на вечер, до 5 нощувки. Този данък не важи за деца под 18 години.

Включили сме всички такси, предоставени ни от мястото за настаняване.

Полезна информация
  • Всички гости, включително деца, трябва да присъстват при настаняването и да покажат своята официална лична карта със снимка или паспорт.
  • Транзакциите в брой в този обект не могат да надвишават 5000 EUR поради национални разпоредби. За повече подробности, моля, свържете се с хотела, като използвате информацията в потвърждението на резервацията.
  • До 2 деца на 6 години и по-малки се настаняват безплатно, когато заемат стаята на родителя или настойника и използват съществуващите легла.

Оценка от гости

9.8
Превъзходен
11 отзива
Комфорт
9.2
Общо
9.8
Персонал
9.4
Състояние
9.2
Чистота
9.4
Разположение
9.8
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.