Deidesheimer Hof

Am Marktplatz, Deidesheim, Germany
Хотелска база

Гостите ще се почувстват комфортно във всяка една от наличните 23 стаи. С помощта на асансьор могат да бъдат достигнати различните нива на хотела. Към удобствата спадат съхранение на багаж и сейф. Осигуреният безжичен интернет достъп (без допълнително заплащане) позволява на почиващите постоянна връзка с глобалната мрежа. Съдействие при резервация на екскурзии се предлага в туристическото бюро. Хотелската база разполага с ресторант и зала за хранене. Всичко това се допълва от градина. Към допълнителните удобства на хотела се числи библиотека. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотела (срещу такса). Към екстрите, които са на разположение на гостите, спадат многоезичен персонал, трансфер и обслужване по стаите.

Настаняване

В стаите има климатик, вентилатор и кухненски бокс. Допълнително легло се предоставя срещу заплащане на такса. Освен това могат да се ползват сейф, минибар и писалище. За приятния престой на гостите са осигурени хладилник, мини-хладилник и машина за приготвяне на чай или кафе. Към допълнителните удобства спада комплект ютия с дъска за гладене. Оборудването включва още телевизор, DVD-устройство и безжичен интернет. Домакините са предвидили сешоар в санитарните възли. Хотелската база предлага фамилна стая и стаи за непушачи.

Спорт/забавления

Лятната тераса подканя към отмора и релакс. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Закуска може допълнително да се поръча.

Кредитни карти

В хотела се приемат следните кредитни карти: American Express, Visa и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Сейф
Асансьори
Ресторант
Конферентна зала
Безплатен WiFi
Room service
Паркинг
Домашни любимци

Дати на настаняване

4.03.2024
до
5.03.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.