Kabak Armes Hotel

Faralya Mahallesi, Faralya, Turkey
Хотелска база

Удобства като, съхранение на багаж и сейф, допринасят за един комфортен престой. В общите части има безжичен достъп до интернет (без допълнително заплащане). Съдействие при резервация на екскурзии се предлага в туристическото бюро. Изборът от заведения за хранене включва ресторант и бар. Всичко това се допълва от градина. Към допълнителните удобства на хотела се числи сепаре с телевизор. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотела (без допълнително заплащане). Към екстрите, които са на разположение на гостите, спадат обслужване по стаите и пералня.

Настаняване

В стаите има климатик и санитарен възел. Към стандартното оборудване на повечето от стаите спада един балкон. Гостите могат да спят удобно на двойно легло. Стаите притежават интернет достъп и безжичен интернет.

Спорт/забавления

В хотелската база има различни възможности за спорт и забавления. Възможността за освежаващо потапяне в басейна прави почивката перфектна. Шезлонги и чадъри гарантират на гостите отмора и релакс. За пълното релаксиране допринася масажна вана, намираща се в зоната на басейна. В бара край басейна се предлагат разхладителни напитки. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Закуска може допълнително да се поръча.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Сейф
Бар
Ресторант
Безплатен WiFi
Room service
Перални услуги
Паркинг

Дати на настаняване

4.12.2023
до
5.12.2023

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.