Residence del Mare

Via della Madonna del Mare 4, Trieste, Italy
Превъзходен
99 отзива
9.2

Дати на настаняване

20.05.2024
до
21.05.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Urbanauts Studios Minelli не разполага с рецепция. Два дни преди пристигане гостите получават линк за пътуване с цел регистрацията на всички документи за самоличност/паспорти, а след това, след като въведат всички данни от кредитната карта (туристическата такса ще бъде удържана от тази карта), ще получат персонален код за получаване на ключа от резервирания апартамент. Нашето място за настаняване използва автоматична система, която не изисква контакт с госта на живо. Следвайки всички стъпки на линка на "Вояджър", това е единственият начин да получите личния код за достъп до апартамента. Urbanauts Studios Minelli се помещава в сграда от 19-ти век, само на 250 метра от брега. Предлага апартаменти с възможност за самостоятелно готвене и пране, безплатен Wi-Fi интернет и изглед към покривите на Триест. Климатизираните апартаменти разполагат с напълно оборудвана кухня, баня и 1 или 2 отделни спални. Жп гара Триест е на 20 минути пеша от Urbanauts Studios Minelli. Катедралата Свети Юстус е на 600 метра от Urbanauts Studios Minelli. Мястото за настаняване не се брои на рецепцията, а при самостоятелно настаняване: ключът може да се вземе само с личния код, който се изпраща автоматично, след като линкът за пътуване е попълнен правилно (има сейф извън главния вход)Wi-Fi интернет е наличен в целия хотел и е без заплащане.


Обществен паркинг е достъпен в близост (необходима е резервация) и цената е EUR 18 на ден.


Домашни любимци са разрешени с предварителна заявка. Може да се изисква такса.


Допускат се деца на всякаква възраст

Деца до 2 години включително може да отседне безплатно, ако използва налично бебешко креватче.

Деца до 2 години включително може да отседне безплатно, ако използва съществуващо легло.

Деца от 3 години до 17 години може да отседне за € 10 на човек за нощувка, ако използва съществуващо легло.

Възрастни може да отседне за € 15 на човек за нощувка, ако използва налично допълнително легло.

Всеки вид допълнително легло или бебешко креватче се предоставят при заявка, която трябва да бъде потвърдена от мястото за настаняване.

Разходите за допълнителни услуги не се калкулират автоматично в крайната цена и трябва дa се заплатят отделно по време на престоя ви.
Checkin Time: 15:00
Checkin End Time: 23:30
Checkout From: 00:00
Checkout End Time: 11:00

Покажи повече

Полезна информация

Настаняване / Напускане
Минимална възраст на гостите: 18
Настаняване от: 15:00
Напускане до: 11:00 СУТРИНТА
Допълнителна информация за настаняването
 • Възможно е да се прилагат такси за допълнителен човек, които варират в зависимост от правилата на хотела
 • При настаняване може да се изискват официален документ за самоличност със снимка и кредитна карта, дебитна карта или депозит в брой за инцидентни такси
 • Специалните заявки зависят от наличността при настаняване и може да наложат допълнителни такси; специални заявки не могат да бъдат гарантирани
 • Този имот приема кредитни карти, дебитни карти и пари в брой
 • Този имот се почиства професионално
 • Не може да се гарантира безшумни стаи< /li>
 • Характеристиките за безопасност в това място за настаняване включват детектор за дим
Специални инструкции при настаняване
Това място за настаняване предлага трансфери от летището (възможно е да има допълнителни такси). Гостите трябва да се свържат с мястото за настаняване с подробности за пристигането преди пътуването, като използват информацията за контакт в потвърждението на резервацията. В това място за настаняване няма рецепция. За да организирате настаняване, моля, свържете се с мястото за настаняване поне 24 часа преди пристигането, като използвате информацията в потвърждението на резервацията. Преди пристигането гостите трябва да завършат онлайн регистрация в хотела чрез защитена връзка. Гостите ще бъдат помолени да предоставят на хотела копие от своя официален документ за самоличност със снимка преди пристигането. Гостите ще получат имейл 48 часа преди пристигането с инструкции за настаняване и код за достъп. Гостите имат достъп до помещенията си през самостоятелен вход. Виртуална рецепция предоставя помощ на гостите.
Задължителни такси

Ще бъдете помолени да заплатите следните такси в мястото за настаняване:

 • Градският данък: 1,50 EUR на човек на нощувка

Включихме всички такси, предоставени ни от мястото за настаняване.

Други такси
 • Такса за летищен трансфер: 80 EUR на превозно средство (максимум 3 души)
 • Такса за близък паркинг: 18 EUR на вечер (1476 фута)
 • Такса за домашен любимец: EUR 15 за домашен любимец, на вечер
 • Животните-служители са освободени от такси
 • Такса за ранно настаняване: 20 EUR (в зависимост от наличността)

Горният списък може да не е изчерпателен. Таксите и депозитите може да не включват данък и подлежат на промяна.

Полезна информация
 • Всички гости, включително деца, трябва да присъстват при настаняването и да покажат своята официална лична карта със снимка или паспорт.
 • Транзакциите в брой в този обект не могат да надвишават 5000 EUR поради национални разпоредби. За повече подробности, моля, свържете се с хотела, като използвате информацията в потвърждението на резервацията.
 • Политиката на това място за настаняване е да отказва определени резервации за целите на групови събития или партита, включително предсватбени ергенски/ергенски и момински/момински партита.
 • Едно дете до 2-годишна възраст се настанява безплатно, когато заема стаята на родителя или настойника и използва съществуващите легла.
 • В стаите за гости се допускат само регистрирани гости.
 • Имотът допуска домашни любимци само в определени стаи и има други ограничения за домашни любимци (прилагат се допълнителни такси и могат да бъдат намерени в секцията за такси). Гостите могат да организират воденето на домашни любимци, като се свържат директно с хотела, като използват информацията за контакт в потвърждението на резервацията.
 • Имотът се почиства професионално.
 • Възможно е безконтактно настаняване.

Оценка от гости

9.2
Превъзходен
99 отзива
Комфорт
8.6
Общо
9.2
Персонал
9.4
Удобства
8.8
Състояние
9.0
Чистота
9.6
Разположение
9.2
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.