Hesketh Crescent Apartment

4a Hesketh Crescent, Torquay, United Kingdom

Дати на настаняване

28.05.2024
до
29.05.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Комплексът от апартаменти с удоволствие посреща почиващите в общо 1 стаи. Към удобствата се числи обществена пералня. Осигуреният безжичен интернет достъп (без допълнително заплащане) позволява на гостите постоянна връзка с глобалната мрежа. В комплексът работи бар на плажа. Всичко това се допълва от градина. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на комплекса (без допълнително заплащане).

Настаняване

Предлагат се стаи с всекидневна, кухненски бокс и санитарен възел. Освен това има писалище. За приятния престой на гостите са осигурени хладилник, микровълнова фурна, машина за приготвяне на чай или кафе и съдомиялна машина. Към допълнителните удобства спада комплект ютия с дъска за гладене. Оборудването включва още DVD-устройство и безжичен интернет. В прилежащия санитарен възел домакините са предвидили джакузи. Сешоар и халати за баня са предвидени за ежедневно ползване. За по-голям комфорт в санитарните възли се осигуряват козметични продукти.

Спорт/забавления

Лятната тераса подканя към отмора и релакс. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Кредитни карти

При заплащане се приемат всички по-разпространени кредитни карти, като например Visa и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Безплатен WiFi
Паркинг
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.