Apartments Hills

Pavla Rittera Vitezovica 16 a, Zadar, Croatia

Дати на настаняване

23.05.2024
до
24.05.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Гостите се настаняват в 4 стаи. Удобствата включват съхранение на багаж, сейф и трансфер. Благодарение на безжичния интернет в общите части (без допълнително заплащане) гостите са в постоянен контакт с глобалната мрежа. Всичко това се допълва от градина. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотела (без допълнително заплащане). Желаещите да разгледат съседните околности ще оценят възможността за наемане на велосипеди.

Настаняване

В хотела са на разположение стаи с климатик, централно отопление, всекидневна, кухненски бокс и санитарен възел. Балкон или тераса са стандарт в повечето стаи. Освен това има писалище. За приятния престой на гостите са осигурени хладилник и машина за приготвяне на чай или кафе. Към допълнителните удобства спада комплект ютия с дъска за гладене. Оборудването включва още интернет достъп, телевизор и безжичен интернет. В прилежащия санитарен възел домакините са предвидили душ. Допълнително е наличен сешоар.

Спорт/забавления

Лятната тераса подканя към отмора и релакс. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Кредитни карти

При заплащане се приемат всички по-разпространени кредитни карти, като например American Express, Visa и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Сейф
Безплатен WiFi
Наем на велосипеди
Паркинг
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.