Fairfield Inn & Suites New York Queens/Fresh Meadows

183-31 Horace Harding Expressway, New York, USA

Дати на настаняване

23.05.2024
до
24.05.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Предвидени са асансьори до повечето етажи. Удобства като, сейф и банкомат, допринасят за един комфортен престой. Безжичният интернет в общите части (без допълнително заплащане) позволява на почиващите постоянна връзка с глобалната мрежа. Заведенията за хранене, включващи ресторант и кафене, предлагат ястия и напитки. Сувенири за спомен и подаръци могат да бъдат закупени в сувенирния магазин. Към допълнителните удобства на хотела спадат щанд за вестници и списания и сепаре с телевизор. За пристигналите с автомобил са достъпни паркоместа.

Настаняване

В стаите има климатик и санитарен възел. Пълноценна нощувка в стаите осигурява разтегателен диван. Предоставени са също хладилник, микровълнова фурна и машина за приготвяне на чай или кафе. Към допълнителните удобства спада комплект ютия с дъска за гладене. Оборудването включва още интернет достъп, телефон и безжичен интернет. Могат да се резервират стаи, подходящи за хора с двигателни проблеми. Оборудването на санитарните възли включва душ. Възможно е да бъдат резервирани стаи със санитарни възли, пригодени за хора в инвалидни колички.

Спорт/забавления

Хотелът предлага на активните гости фитнес-студио. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Закуска може допълнително да се поръча.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Сейф
Асансьори
Кафе
Ресторант
Конферентна зала
Безплатен WiFi
Паркинг
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.