Bano Beach Resort

Mangodlong, Camotes Island, Philippines
Хотелска база

На разположение на почиващите на курорта има сейф, ресторант, бар, щанд за вестници и списания, сепаре с телевизор и обслужване по стаите. Чрез безжичен интернет в общите части (без допълнително заплащане) гостите имат постоянна връзка с глобалната мрежа. Съдействие при резервация на екскурзии се предлага в туристическото бюро. Супермаркетът и сувенирният магазин, както и други магазини, предлагат удоволствие при пазаруване. Всичко това се допълва от градина. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на комплекса (без допълнително заплащане). Предлага се платен трансфер.

Настаняване

Във ваканционния комплекс са на разположение стаи с климатик и санитарен възел. Към стандартното оборудване на повечето от стаите спада балкон, подканящ към продължителен престой. Пълноценна нощувка в стаите осигурява двойно легло. Налични са отделни спални. Стаите притежават интернет достъп и безжичен интернет. Комфортът в санитарния възел се осигурява от душ. Възможно е да бъдат резервирани стаи със санитарни възли, пригодени за хора в инвалидни колички. За семействата с деца са на разположение фамилни стаи.

Спорт/забавления

В хотелската база гостите имат някои възможности за спортуване, активна почивка и релакс. Курортът притежава басейн и външен плувен басейн. На разположение на почиващите са плажни чадъри. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Закуска може допълнително да се поръча.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Сейф
Супермаркет
Магазини
Бар
Ресторант
Безплатен WiFi
Room service
Паркинг

Дати на настаняване

10.12.2023
до
11.12.2023

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.