Delta Hotels Cincinnati Sharonville

11320 Chester Road, Sharonville, USA

Дати на настаняване

19.06.2024
до
20.06.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Гостите се настаняват в 257 стаи. С помощта на асансьор могат да бъдат достигнати различните нива на хотела. В общите части има безжичен достъп до интернет (без допълнително заплащане). Предлага се избор от различни заведения за хранене, като ресторант, зала за хранене, кафене и бар. Сувенири за спомен и подаръци могат да бъдат закупени в сувенирния магазин. Към допълнителните удобства на хотела спадат щанд за вестници и списания и сепаре с телевизор. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотелската база (без допълнително заплащане). За провеждането на конференции, лекции или срещи са на разположение 5 зали.

Настаняване

Предлагат се стаи с климатик, всекидневна и санитарен възел. Към стандартното оборудване на повечето от стаите спада един балкон. Гостите могат да спят удобно на двойно легло. Предоставени са също хладилник и машина за приготвяне на чай или кафе. Малки екстри, сред които достъп до интернет, телефон и безжичен интернет, гарантират приятен престой. Освен това са предвидени стаи, подходящи за хора, ползващи инвалидна количка. Санитарните възли притежават душ и вана. Като допълнително удобство има сешоар. Възможно е да бъдат резервирани стаи със санитарни възли, пригодени за хора в инвалидни колички. Хотелът предлага фамилна стая и стаи за непушачи.

Спорт/забавления

През горещите дни от годината гостите могат да се освежат в изградените за тази цел външен и вътрешен басейн. За пълното релаксиране допринася масажна вана, намираща се в зоната на басейна. Многообразие осигуряват различни оферти за свободното време, сред които игрище за голф, фитнес-студио и СПА. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Закуска може допълнително да се поръча.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Асансьори
Кафе
Бар
Ресторант
Безплатен WiFi
Паркинг
Домашни любимци
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.