Hampton Inn And Suites Baton Rouge

462 Lafayette Street, Baton Rouge, USA

Дати на настаняване

24.06.2024
до
25.06.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Хотелът е построен през 2013 година. Хотелската база с удоволствие посреща гостите в общо 137 стаи. С помощта на асансьор могат да бъдат достигнати различните нива на хотела. Към удобствата спадат съхранение на багаж и сейф. Чрез безжичен интернет в общите части (без допълнително заплащане) гостите имат постоянна връзка с глобалната мрежа. Съдействие при резервация на екскурзии се предлага в туристическото бюро. Към допълнителните удобства на хотела се числи сепаре с телевизор. За пристигналите с автомобил са достъпни паркоместа (срещу такса). Обслужване по стаите и пералня ще отговорят на потребностите на всеки гост.

Настаняване

В стаите има климатик и санитарен възел. Към стандартното оборудване на повечето от стаите спада един балкон. Освен това има писалище. За приятния престой на гостите са осигурени хладилник, микровълнова фурна и машина за приготвяне на чай или кафе. Към допълнителните удобства спада комплект ютия с дъска за гладене. Оборудването включва още интернет достъп, телефон, телевизор и безжичен интернет. Могат да се резервират стаи, подходящи за хора с двигателни проблеми. Комфортът в санитарния възел се осигурява от душ. Допълнително е наличен сешоар. За по-голям комфорт в санитарните възли се осигуряват козметични продукти. Възможно е да бъдат резервирани стаи със санитарни възли, пригодени за хора в инвалидни колички. Хотелската база предлага фамилна стая и стаи за непушачи.

Спорт/забавления

Възможност за гъвкаво планиране на свободното време предлагат офертите за спорт и забавления. Многообразие осигуряват различни оферти за свободното време, сред които фитнес-студио и аеробика. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Може да се резервира нощувка със закуска. Като опция може да се избере закуска.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Сейф
Асансьори
Конферентна зала
Безплатен WiFi
Room service
Перални услуги
Паркинг
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.