Jewel Glorious Hotel

Ibn Al Hakam Square, Cairo, Egypt

Дати на настаняване

14.06.2024
до
15.06.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Гостите ще се почувстват комфортно във всяка една от наличните 122 стаи. Наличен е асансьор, чрез който са достъпни повечето етажи. Удобствата включват съхранение на багаж, сейф, ресторант, кафене, обслужване по стаите, пералня и обществена пералня. Безжичният интернет в общите части (без допълнително заплащане) позволява на почиващите постоянна връзка с глобалната мрежа. Всичко това се допълва от градина. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотела (срещу такса).

Настаняване

В хотела са на разположение стаи с климатик и санитарен възел. Пълноценна нощувка в стаите осигурява двойно легло. Освен това има минибар. Към стандартното оборудване принадлежи също машина за приготвяне на чай или кафе. Пълноценната почивка се гарантира от достъп до интернет, телефон, телевизор и безжичен интернет. Оборудването на санитарните възли включва душ. Гостите могат да се насладят на козметични продукти. За семействата с деца са на разположение фамилни стаи.

Спорт/забавления

В хотелската база има различни възможности за спорт и забавления. През горещите дни от годината гостите могат да се освежат в басейна. Лятната тераса подканя към отмора и релакс. Хотелът предлага на активните почиващи фитнес-студио. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Закуска може допълнително да се поръча.

Кредитни карти

В хотела се приемат следните кредитни карти: Visa и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Сейф
Асансьори
Кафе
Безплатен WiFi
Room service
Перални услуги
Паркинг
Домашни любимци
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.