Cambria Hotel

Elflein 183, Bariloche, Argentina

Дати на настаняване

15.06.2024
до
16.06.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Гостите се настаняват в 59 стаи. Отделните етажи са достъпни с асансьор или по стълби. Удобствата включват съхранение на багаж, кафене, сепаре с телевизор, обслужване по стаите и пералня. Чрез безжичен интернет в общите части (без допълнително заплащане) гостите имат постоянна връзка с глобалната мрежа. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотела (без допълнително заплащане).

Настаняване

В стаите има централно отопление и санитарен възел. Оборудването включва още интернет достъп, телефон, телевизор и безжичен интернет. Могат да се резервират стаи, подходящи за хора с двигателни проблеми. Домакините са предвидили сешоар в санитарните възли. За по-голям комфорт в санитарните възли се осигуряват козметични продукти.

Спорт/забавления

Възможност за гъвкаво планиране на свободното време предлагат офертите за спорт и забавления. Многообразие осигуряват различни оферти за свободното време, сред които фитнес-студио и сауна. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Закуска може допълнително да се поръча.

Кредитни карти

В хотела се приемат следните кредитни карти: American Express, Visa и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Асансьори
Кафе
Безплатен WiFi
Room service
Перални услуги
Паркинг
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.