La Rosa delle Dolomiti

Via Alcide De Gasperi 5, Carisolo, Italy
Добър
9 отзива
5.8

Дати на настаняване

15.06.2024
до
16.06.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Строежът на хотела е завършен през 2011 година. Гостите ще се почувстват комфортно във всяка една от наличните 48 стаи. Наличен е асансьор, чрез който са достъпни повечето етажи. Удобствата включват сепаре с телевизор, многоезичен персонал и обществена пералня. Осигуреният безжичен интернет достъп (без допълнително заплащане) позволява на почиващите постоянна връзка с глобалната мрежа. Съдействие при резервация на екскурзии се предлага в туристическото бюро. Всичко това се допълва от градина. За пристигналите с автомобил са достъпни паркоместа (без допълнително заплащане). Възможността за наемане на велосипеди (без допълнително заплащане) позволява да се разгледат съседните околности.

Настаняване

В стаите има санитарен възел. Към обзавеждането на всички стаи спадат писалище, кухненска ниша, телевизор и безжичен интернет. Някои стаи са подходящи за хора, ползващи инвалидна количка. Комфортът в санитарния възел се осигурява от душ. Допълнително е наличен сешоар. За по-голям комфорт в санитарните възли се осигуряват козметични продукти. Възможно е да бъдат резервирани стаи със санитарни възли, пригодени за хора в инвалидни колички.

Спорт/забавления

В хотелската база има различни възможности за спорт и забавления. Лятната тераса подканя към отмора и релакс. Многообразие осигуряват различни оферти за свободното време, сред които СПА и хамам. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Закуска може допълнително да се поръча.

Кредитни карти

В хотела се приемат следните кредитни карти: American Express, Visa и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Асансьори
Безплатен WiFi
Наем на велосипеди
Паркинг
Домашни любимци

Полезна информация

Настаняване / Напускане
Настаняване от: 16:00 ч
Напускане до: 10:00 СУТРИНТА
Допълнителна информация за настаняването
 • Възможно е да се прилагат такси за допълнителен човек, които варират в зависимост от правилата на хотела
 • При настаняване може да се изискват официален документ за самоличност със снимка и кредитна карта, дебитна карта или депозит в брой за инцидентни такси
 • Специалните заявки зависят от наличността при настаняване и може да наложат допълнителни такси; специални заявки не могат да бъдат гарантирани
 • Това място за настаняване приема кредитни карти
Специални инструкции при настаняване
Рецепцията е отворена всеки ден от 9 сутринта до обяд. За да организирате настаняване, моля, свържете се с мястото за настаняване поне 24 часа преди пристигането, като използвате информацията в потвърждението на резервацията. Ако планирате да пристигнете след 20:00, моля, свържете се с хотела предварително, като използвате информацията от потвърждението на резервацията. Гостите трябва да се свържат с хотела предварително за инструкции за настаняване и код за достъп. Персоналът на рецепцията ще посрещне гостите при пристигането.
Задължителни такси

Ще бъдете помолени да заплатите следните такси в мястото за настаняване:

 • Градският данък е наложен от: EUR 1,50 на човек, на нощувка, до 10 нощувки. Този данък не важи за деца под 14 години.
 • Такса за почистване: 50 EUR на място за настаняване, на престой

Включили сме всички такси, предоставени ни от мястото за настаняване.

Други такси
 • Такса за закуска: приблизително 4 EUR на човек
 • Такса за домашен любимец: 7 EUR за домашен любимец на ден
 • Животните-служители са освободени от такси
 • Такса за късно настаняване: 20 EUR за настаняване между 20:00 ч. и 1 ч. сутринта
 • Почистването се предлага срещу допълнителна такса

Списъкът по-горе може да не е изчерпателен. Таксите и депозитите може да не включват данък и подлежат на промяна.

Полезна информация
 • Всички гости, включително деца, трябва да присъстват при настаняването и да покажат своята официална лична карта със снимка или паспорт.
 • Транзакциите в брой в този обект не могат да надхвърлят 5000 EUR поради национални разпоредби. За повече подробности, моля, свържете се с хотела, като използвате информацията в потвърждението на резервацията.
 • Гостите могат да уредят довеждането на домашни любимци, като се свържат директно с мястото за настаняване, като използват информацията за контакт в потвърждението на резервацията (прилагат се допълнителни такси и могат да бъдат намерени в секцията за такси).

Оценка от гости

5.8
Добър
9 отзива
Комфорт
5.4
Общо
5.8
Персонал
6.0
Удобства
8.0
Състояние
6.8
Чистота
7.2
Разположение
6.0
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.