Yukadi Village Camping Le Logis Saint-Palais

22 Rue des Palombes, Saint-Palais-sur-Mer, France

Дати на настаняване

14.06.2024
до
15.06.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Хотелската база предлага бар. Благодарение на безжичния интернет в общите части гостите са в постоянен контакт с глобалната мрежа. В услуга на почиващите е супермаркет със стоки за ежедневно потребление. За малчуганите е достъпна детска площадка. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотелската база.

Настаняване

В стаите има санитарен възел. Една тераса се числи към стандартното оборудване на на повечето от стаите и осигурява допълнителен комфорт. Стаите разполагат с двойно легло и разтегателен диван. Възможно е да се резервират отделни спални като допълнително удобство. За най-малките посетители са налице бебешки кошарки. В кухненската ниша се намират хладилник, котлон и машина за приготвяне на чай или кафе. В прилежащия санитарен възел домакините са предвидили душ.

Спорт/забавления

В хотелската база има различни възможности за спорт и забавления. Хотелската база притежава детски плувен басейн. За удоволствието на малки и големи е достъпна водна пързалка. Наличните шезлонги подканят към правене на слънчеви бани. За пълното релаксиране допринася масажна вана, намираща се в зоната на басейна. Възможност за забавления предлага и мини-клуба. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Покажи повече

Най-популярните удобства

Супермаркет
Бар
Безплатен WiFi
Паркинг
Детска площадка
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.