B & B Da Vinci Leonardo

Via Mazzantino 31, Vinci, Italy

Дати на настаняване

24.07.2024
до
25.07.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Гостите могат да се разположат в общо 6 стаи. Удобствата включват съхранение на багаж, ресторант, трансфер, конферентна зала и обществена пералня. Осигуреният безжичен интернет достъп (без допълнително заплащане) позволява на почиващите постоянна връзка с глобалната мрежа. Съдействие при резервация на екскурзии се предлага в туристическото бюро. Всичко това се допълва от градина. За пристигналите с автомобил са достъпни паркоместа (без допълнително заплащане). Предлага се платен трансфер.

Настаняване

В стаите има вентилатор и кухненски бокс. Стаите притежават писалище и хладилник. Освен това са предвидени стаи, подходящи за хора, ползващи инвалидна количка. Домакините са предвидили сешоар в санитарните възли. Възможно е да бъдат резервирани стаи със санитарни възли, пригодени за хора в инвалидни колички.

Спорт/забавления

Оферти за спорт и свободно време разнообразяват престоя. Хотелът притежава външен плувен басейн. Хотелската база предлага на активните гости СПА. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Закуска може допълнително да се поръча.

Кредитни карти

В хотела се приемат следните кредитни карти: Visa и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Конферентна зала
Безплатен WiFi
Паркинг
Домашни любимци
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.