Neruda Mar Suites

Avenida Borgono 16180, Vina del Mar, Chile
Хотелска база

Строежът на апартхотела е завършен през 2000 година. Гостите се настаняват в 51 стаи. Те се намират или в 4-етажна основна сграда или в 3 допълнителни корпуса, издигащи се на максимум 2 етажа. Отделните етажи са достъпни с асансьор или по стълби. Към удобствата спадат съхранение на багаж и сейф. Безжичният интернет в общите части позволява на почиващите постоянна връзка с глобалната мрежа. Съдействие при резервация на екскурзии се предлага в туристическото бюро. Към кулинарните предложения се числят ресторант. За малчуганите е достъпна детска площадка. Към допълнителните удобства на хотелската база се числи кът за игра. При наличието на свободни места, пристигналите с автомобил могат да ползват паркинг (без допълнително заплащане). За гостите е на разположение помещение за съхраняване на велосипеди. Трансфер и обслужване по стаите ще отговорят на потребностите на всеки гост. Желаещите да разгледат съседните околности ще оценят възможността за наемане на велосипеди.

Настаняване

В стаите има климатик, централно отопление, кухненски бокс и санитарен възел. Пълноценна нощувка в стаите осигурява двойно легло. Налични са отделни спални. Освен това има сейф. За желаещите да готвят на място е осигурена кухненска ниша, притежаваща хладилник, котлон, микровълнова фурна, машина за приготвяне на чай или кафе и фризер. Пълноценната почивка се гарантира от достъп до интернет, телефон, телевизор и безжичен интернет. Санитарните възли притежават душ и вана. Допълнително е наличен сешоар. Гостите могат да се възползват в санитарните възли от козметични продукти.

Спорт/забавления

Хотелът притежава басейн и външен плувен басейн. За пълното релаксиране допринася масажна вана, намираща се в зоната на басейна. Многообразие осигуряват различни оферти за свободното време, сред които фитнес-студио, аеробика, СПА и сауна. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Кредитни карти

В апартхотела се приемат следните кредитни карти: American Express, Visa, Diners Club и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Рецепция [24 часа]
Check-in [24 часа]
Сейф
Асансьори
Игрална зала
Ресторант
Конферентна зала
Безплатен WiFi
Room service
Склад за велосипеди
Наем на велосипеди
Паркинг
Детска площадка
Домашни любимци

Дати на настаняване

15.04.2024
до
16.04.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.