Alila Napa Valley

1915 Main Street, St. Helena, USA

Дати на настаняване

19.06.2024
до
20.06.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Хотелът е построен през 2016 година. Хотелската база с удоволствие посреща гостите в общо 68 стаи. Те са разпределени в една основна сграда и 4 допълнителни корпуса. Отделните етажи са достъпни с асансьор или по стълби. Удобствата включват съхранение на багаж, сейф, ресторант, обслужване по стаите, пералня, конферентна зала и пиколо. Безжичният интернет в общите части (без допълнително заплащане) позволява на почиващите постоянна връзка с глобалната мрежа. Съдействие при резервация на екскурзии се предлага в туристическото бюро. За пристигналите с автомобил са достъпни паркоместа (без допълнително заплащане).

Настаняване

В стаите има климатик, централно отопление и санитарен възел. Към основното оборудване на повечето от стаите спада един балкон. Освен това могат да се ползват минибар и писалище. Към допълнителните удобства спада комплект ютия с дъска за гладене. Малки екстри, сред които достъп до интернет, телефон, телевизор и безжичен интернет, гарантират приятен престой. Гостите могат да се възползват от вечерно камериерско обслужване. Комфортът в стаите се допълва от домашни пантофи. Могат да се резервират стаи, подходящи за хора с двигателни проблеми. Комфортът в санитарния възел се осигурява от душ. Допълнително са наличен халати за баня. За по-голям комфорт в санитарните възли се осигуряват козметични продукти. Възможно е да бъдат резервирани стаи със санитарни възли, пригодени за хора в инвалидни колички.

Спорт/забавления

Хотелът притежава басейн и външен плувен басейн. Наличните шезлонги подканят към правене на слънчеви бани. В бара край басейна се предлагат разхладителни напитки. Многообразие осигуряват различни оферти за свободното време, сред които фитнес-студио, СПА, парна баня, масажни процедури и аюрведа. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Закуска може допълнително да се поръча.

Кредитни карти

В хотела се приемат следните кредитни карти: American Express, Visa, Diners Club, JCB и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Сейф
Асансьори
Ресторант
Конферентна зала
Безплатен WiFi
Room service
Перални услуги
Паркинг
Домашни любимци
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.