Las Adelfas

Los Cancajos, Los Cancajos, Spain

Дати на настаняване

14.06.2024
до
15.06.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Хотелът предлага различни удобства, които правят престоя на почиващите приятен и отморяващ. Отделните етажи са достъпни с асансьор или по стълби. Възможността за наемане на велосипеди позволява да се разгледат съседните околности.

Настаняване

В стаите има всекидневна и санитарен възел. Към основното оборудване на повечето от стаите спада балкон, подканящ към продължителен престой. За приятната атмосфера на много от хотелските единици допринася и красивата морска гледка. Възможно е да се резервират отделни спални като допълнително удобство. Стаите притежават кухненска ниша, машина за приготвяне на чай или кафе, телевизор и сейф.

Спорт/забавления

В хотела има различни възможности за спорт и забавления. Басейн и външен плувен басейн са на разположение през свободното време на гостите. За отмора на почиващите са осигурени чадъри и шезлонги, разположени на лятната тераса. Многообразие осигуряват различни оферти за свободното време, сред които велосипеди и водолазно гмуркане. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Може да се резервира полупансион. Гостите имат право на избор на меню за закуска и вечеря.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Асансьори
Наем на велосипеди
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.