Hôtel-Résidence L'Océane

Avenue Franck Cazenave, Andernos les Bains, France

Дати на настаняване

12.06.2024
до
13.06.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Хотелът е построен през 1981 година. Хотелската база с удоволствие посреща гостите в общо 98 стаи. Отделните етажи са достъпни с асансьор или по стълби. Към хотелските удобства спада сейф. Осигуреният безжичен интернет достъп позволява на почиващите постоянна връзка с глобалната мрежа. В хотелът работи ресторант. Всичко това се допълва от градина. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотела. Многоезичен персонал, обслужване по стаите и пералня ще задоволят нуждите и на по-взискателните посетители.

Настаняване

В хотелската база са на разположение стаи с климатик, вентилатор и санитарен възел. Към стандартното оборудване на повечето от стаите спада един балкон. Освен това могат да се ползват минибар и писалище. Към стандартното оборудване принадлежи също машина за приготвяне на чай или кафе. Към допълнителните удобства спада комплект ютия с дъска за гладене. Малки екстри, сред които телефон, телевизор и безжичен интернет, гарантират приятен престой. Комфортът в санитарния възел се осигурява от душ. Допълнително е наличен сешоар. За по-голям комфорт в санитарните възли се осигуряват козметични продукти.

Спорт/забавления

В хотела има различни възможности за спорт и забавления. Хотелът притежава басейн и външен плувен басейн. В бара край басейна се предлагат разхладителни напитки. Многообразие осигуряват различни оферти за свободното време, сред които тенис на корт и фитнес-студио. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Закуска може допълнително да се поръча.

Кредитни карти

В хотелската база се приемат следните кредитни карти: American Express, Visa и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Сейф
Асансьори
Конферентна зала
Безплатен WiFi
Room service
Перални услуги
Паркинг
Домашни любимци
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.