Premier Inn Ayr A77/Racecourse

Wheatpark Place, Ayr, United Kingdom

Дати на настаняване

15.06.2024
до
16.06.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Хотелът е построен през 2008 година. Хотелската база с удоволствие посреща гостите в общо 84 стаи. С помощта на асансьор могат да бъдат достигнати различните нива на хотела. Удобствата включват сейф, бар, пералня и театрална зала. Безжичният интернет в общите части (срещу такса) позволява на почиващите постоянна връзка с глобалната мрежа.

Настаняване

В този хотел са на разположение стаи с централно отопление и санитарен възел. Застланите с мокет стаи разполагат с двойно легло. Освен това има писалище. Към стандартното оборудване принадлежи също машина за приготвяне на чай или кафе. Пълноценната почивка се гарантира от достъп до интернет, телефон, телевизор и радио. Някои стаи са подходящи за хора, ползващи инвалидна количка. Оборудването на санитарните възли включва душ. Допълнително е наличен сешоар. Възможно е да бъдат резервирани стаи със санитарни възли, пригодени за хора в инвалидни колички. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Възможно е да се резервират различни варианти за хранене. Гостите могат да избират между нощувка със закуска и полупансион. За хранене се предлагат закуска и вечеря.

Кредитни карти

В хотелската база се приемат следните кредитни карти: American Express, Visa, Diners Club и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Климатик
Сейф
Асансьори
Бар
Театър
Безплатен WiFi
Перални услуги
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.