Days Inn & Suites by Wyndham Downtown Gatlinburg Parkway

1109 Parkway, Gatlinburg, USA

Дати на настаняване

15.06.2024
до
16.06.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Гостите се настаняват в 99 стаи. Те са разпределени в една основна сграда и 3 допълнителни корпуса. Отделните етажи са достъпни с асансьор или по стълби. Удобствата включват сейф, ресторант, зала за хранене, сепаре с телевизор, обслужване по стаите, конферентна зала и камина. Чрез безжичен интернет в общите части (без допълнително заплащане) гостите имат постоянна връзка с глобалната мрежа. Съдействие при резервация на екскурзии се предлага в туристическото бюро. В услуга на почиващите е супермаркет със стоки за ежедневно потребление. При наличието на свободни места, може да ползва без плащане на такси паркинга на хотела. Предлага се платен трансфер.

Настаняване

В стаите има климатик и санитарен възел. Към стандартното оборудване на повечето от стаите спада балкон, подканящ към продължителен престой. Налични са отделни спални. Освен това има писалище. За приятния престой на гостите са осигурени хладилник, микровълнова фурна и машина за приготвяне на чай или кафе. Към допълнителните удобства спада комплект ютия с дъска за гладене. Оборудването включва още интернет достъп, телефон, телевизор и безжичен интернет. В стаите е осигурен и актуалният вестник. Санитарните възли притежават душ и джакузи. Допълнително е наличен сешоар. Възможно е да бъдат резервирани стаи със санитарни възли, пригодени за хора в инвалидни колички. Хотелската база предлага стаи за непушачи и стая за пушачи.

Спорт/забавления

Възможност за гъвкаво планиране на свободното време предлагат офертите за спорт и забавления. През горещите дни от годината гостите могат да се освежат в изградените за тази цел външен и вътрешен басейн. Лятната тераса подканя към отмора и релакс. Хотелът предлага на активните гости игрище за голф. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Може да се резервира нощувка със закуска. Като опция може да се избере закуска.

Кредитни карти

В хотела се приемат следните кредитни карти: American Express, Visa, Diners Club, JCB и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Сейф
Асансьори
Супермаркет
Ресторант
Конферентна зала
Безплатен WiFi
Room service
Паркинг
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.