Golden Moon Hotel

65 Nguyen Huu Huan, Hanoi, Viet Nam
Хотелска база

Гостите могат да се разположат в общо 16 стаи. С помощта на асансьор могат да бъдат достигнати различните нива на хотела. Удобства като, съхранение на багаж и сейф, допринасят за един комфортен престой. Чрез безжичен интернет в общите части (без допълнително заплащане) гостите имат постоянна връзка с глобалната мрежа. Съдействие при резервация на екскурзии се предлага в туристическото бюро. Към кулинарните предложения се числят ресторант. Детегледачка, трансфер, обслужване по стаите и пералня ще отговорят на потребностите на всеки гост.

Настаняване

В стаите има климатик и санитарен възел. Пълноценна нощувка в стаите осигурява двойно легло. Допълнително легло се предоставя срещу заплащане на такса. Освен това могат да се ползват минибар и писалище. Към стандартното оборудване принадлежи също машина за приготвяне на чай или кафе. Към допълнителните удобства спада комплект ютия с дъска за гладене. Оборудването включва още интернет достъп, телефон, телевизор и безжичен интернет. Някои стаи са подходящи за хора, ползващи инвалидна количка. Комфортът в санитарния възел се осигурява от душ. Допълнително е наличен сешоар. За по-голям комфорт в санитарните възли се осигуряват козметични продукти. Възможно е да бъдат резервирани стаи със санитарни възли, пригодени за хора в инвалидни колички.

Спорт/забавления

Хотелът предлага избор от варианти за спорт и прекарване на свободното време. Лятната тераса подканя към отмора и релакс. Многообразие осигуряват различни оферти за свободното време, сред които велосипеди и фитнес-студио. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Закуска може допълнително да се поръча.

Кредитни карти

В хотелската база се приемат следните кредитни карти: American Express, Visa, Diners Club, JCB и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Сейф
Асансьори
Ресторант
Безплатен WiFi
Room service
Перални услуги

Дати на настаняване

20.04.2024
до
21.04.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.