Emaus

Carrera 4 69A-46, Bogota, Colombia

Дати на настаняване

19.06.2024
до
20.06.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

С помощта на асансьор могат да бъдат достигнати различните нива на хотела. Удобства като, съхранение на багаж и сейф, допринасят за един комфортен престой. В общите части има безжичен достъп до интернет (без допълнително заплащане). Съдействие при резервация на екскурзии се предлага в туристическото бюро. Изборът от заведения за хранене включва ресторант и кафене. Към допълнителните удобства на хотела се числи сепаре с телевизор. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотелската база (без допълнително заплащане). Към екстрите, които са на разположение на гостите, спадат многоезичен персонал, трансфер и обслужване по стаите. Предлага се платен трансфер.

Настаняване

В стаите има санитарен възел. Повечето стаи осигуряват изглед навън, благодарение на прилежащия балкон. Гостите могат да спят удобно на двойно легло. За най-малките посетители са налице бебешки кошарки. Освен това има минибар. Към стандартното оборудване принадлежи също хладилник. Оборудването включва още интернет достъп, телефон, телевизор и безжичен интернет. Санитарните възли притежават душ и вана. Допълнително е наличен сешоар. За семействата с деца са на разположение фамилни стаи.

Спорт/забавления

Предложения за спорт и свободно време се предоставят както от хотела, така и от външни фирми. Лятната тераса подканя към отмора и релакс. Към възможностите за структуриране на свободното време в хотела спада СПА, както и фитнес-студио и масажни процедури, организирани от външни контрагенти. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Закуска може допълнително да се поръча.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Сейф
Асансьори
Кафе
Конферентна зала
Безплатен WiFi
Room service
Паркинг
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.