Comfort Suites Springfield

2620 South Dirksen Parkway, Springfield, USA

Дати на настаняване

24.06.2024
до
25.06.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Гостите могат да се разположат в общо 92 стаи. С помощта на асансьор могат да бъдат достигнати различните нива на хотела. Удобства като, съхранение на багаж, сейф и банкомат, допринасят за един комфортен престой. В общите части има безжичен достъп до интернет (без допълнително заплащане). Към кулинарните предложения се числят ресторант. Към допълнителните удобства на хотела се числи сепаре с телевизор. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотелската база (без допълнително заплащане). Една заседателна зала предоставя възможност за провеждане на конференции, срещи или презентации.

Настаняване

В стаите има климатик и санитарен възел. Стаите разполагат с двойно легло или разтегателен диван. Предоставени са също хладилник и машина за приготвяне на чай или кафе. Оптималният комфорт се гарантира чрез достъп до интернет, телефон, телевизор и безжичен интернет. Освен това са предвидени стаи, подходящи за хора, ползващи инвалидна количка. Санитарните възли са оборудвани с душ и вана. Като допълнително удобство има сешоар. Възможно е да бъдат резервирани стаи със санитарни възли, пригодени за хора в инвалидни колички. Хотелът предлага стаи за непушачи.

Спорт/забавления

В хотела гостите имат някои възможности за спортуване, активна почивка и релакс. През горещите дни от годината гостите могат да се освежат в изградените за тази цел външен и вътрешен басейн. Фитнес-студио се оферира от външни контрагенти. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Може да се резервира нощувка със закуска. Като опция може да се избере закуска.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Сейф
Асансьори
Ресторант
Конферентна зала
Безплатен WiFi
Паркинг
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.