Bachelor Inn

5931 Bachelor Ave., Belize City, Belize

Дати на настаняване

19.07.2024
до
20.07.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Строежът на хотела е завършен през 1996 година. Гостите се настаняват в 35 стаи. Отделните етажи са достъпни с асансьор или по стълби. Към удобствата спадат съхранение на багаж и сейф. Осигуреният безжичен интернет достъп (без допълнително заплащане) позволява на почиващите постоянна връзка с глобалната мрежа. Хотелската база разполага с ресторант, зала за хранене и кафене. В услуга на гостите е супермаркет със стоки за ежедневно потребление. Всичко това се допълва от градина. Към допълнителните удобства на хотела се числи сепаре с телевизор. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотела (без допълнително заплащане). Многоезичен персонал, обслужване по стаите и пералня ще отговорят на потребностите на всеки гост. Предлага се платен трансфер.

Настаняване

В стаите има климатик, вентилатор, кухненски бокс и санитарен възел. Освен това има писалище. Предоставени са също хладилник, котлон, микровълнова фурна и машина за приготвяне на чай или кафе. Към допълнителните удобства спада комплект ютия с дъска за гладене. Малки екстри, сред които телефон, телевизор, DVD-устройство и безжичен интернет, гарантират приятен престой. Гостите могат да се възползват от вечерно камериерско обслужване. Допълнителен уют се осигурява при възможността за избор на подходяща възглавница. Оборудването на санитарните възли включва душ. Като допълнително удобство има сешоар. За по-голям комфорт в санитарните възли се осигуряват козметични продукти. Хотелската база предлага стаи за непушачи.

Спорт/забавления

За свободното време на активните почиващи хотелът предлага фитнес-студио. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Кредитни карти

В хотела се приемат следните кредитни карти: American Express, Visa и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Сейф
Асансьори
Кафе
Супермаркет
Ресторант
Безплатен WiFi
Room service
Перални услуги
Паркинг
Домашни любимци
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.