Harmony Resort Hotel

Lanpu Road, Zhuhai, China

Дати на настаняване

15.06.2024
до
16.06.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Хотелът предлага на почиващите общо 47 стаи. С помощта на асансьор могат да бъдат достигнати различните нива на хотела. Удобствата включват съхранение на багаж, ресторант, обслужване по стаите, пералня и конферентна зала. Чрез безжичен интернет в общите части гостите имат постоянна връзка с глобалната мрежа. Всичко това се допълва от градина. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотелската база (срещу такса).

Настаняване

В този хотел са на разположение стаи с климатик, централно отопление и санитарен възел. Застланите с мокет стаи разполагат с двойно легло. Към стандартното оборудване принадлежи също машина за приготвяне на чай или кафе. Малки екстри, сред които достъп до интернет, телефон и телевизор, гарантират приятен престой. Комфортът в санитарния възел се осигурява от душ.

Спорт/забавления

В хотела има различни възможности за спорт и забавления. Възможността за освежаващо потапяне в басейна прави почивката перфектна. Към платените предложения за свободно време в хотелската база спадат фитнес-студио, сауна и масажни процедури. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Закуска може допълнително да се поръча.

Кредитни карти

В хотела се приемат следните кредитни карти: American Express, Visa и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Климатик
Рецепция [24 часа]
Асансьори
Ресторант
Конферентна зала
Безплатен WiFi
Room service
Перални услуги
Паркинг
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.