Parador del Sol

Carretera Pie De La Cuesta A Barra De Coyuca Km 5, Acapulco, Mexico

Дати на настаняване

26.07.2024
до
27.07.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Хотелът е построен през 1991 година. Хотелската база с удоволствие посреща гостите в общо 150 стаи. Към удобствата спадат сейф и гише за обмяна на валута. В общите части има достъп до интернет. Предлага се избор от различни заведения за хранене, като ресторант, кафене и бар. Магазини също са на разположение на гостите. На територията на хотела има красива градина и детска площадка. Към допълнителните удобства на хотела спадат щанд за вестници и списания, сепаре с телевизор и кът за игра. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотелската база. За почиващите е на разположение помещение за съхраняване на велосипеди. Лекарски кабинет и пералня ще отговорят на потребностите на всеки гост. Желаещите да разгледат съседните околности ще оценят възможността за наемане на велосипеди.

Настаняване

В стаите има климатик и санитарен възел. Оборудването на повечето от стаите се допълва от тераса, подканяща към отмора. Застланите с мокет стаи разполагат с двойно легло или легло с кралски размер. Малки екстри, сред които достъп до интернет, телефон и телевизор, гарантират приятен престой. Могат да се резервират стаи, подходящи за хора с двигателни проблеми. Комфортът в санитарния възел се осигурява от душ. Възможно е да бъдат резервирани стаи със санитарни възли, пригодени за хора в инвалидни колички.

Спорт/забавления

Хотелът притежава външен плувен басейн със зона за деца. Шезлонги и чадъри гарантират на гостите отмора и релакс. В бара край басейна се предлагат разхладителни напитки. Спортно разнообразие осигуряват предлаганите в този хотел велосипеди под наем, игрище за плажен волейбол, игрище за волейбол, баскетбол и игрище за миниголф. С уиндсърфинг, каране на водно колело, плаване с кану и аква-фитнес ще останат задоволени очакванията и на любителите на водните спортове. На разположение на гостите в хотелската база е богат избор от спортни дейности на закрито, като фитнес-студио, тенис на маса, билярд, гимнастика и аеробика. Малки и големи имат възможността да посетят интересни забавни програми. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Може да се резервира ол инклузив. Напитките за почиващите са включени в цената.

Кредитни карти

В хотела се приемат следните кредитни карти: American Express, Visa и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Сейф
Кафе
Магазини
Бар
Нощен клуб
Театър
Игрална зала
Ресторант
Перални услуги
Медицинска помощ
Склад за велосипеди
Наем на велосипеди
Паркинг
Детска площадка
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.