U-Sense Sevilla Centro

Calle Álvarez Quintero, 52, Seville, Spain

Дати на настаняване

15.06.2024
до
16.06.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Хотелът е построен през 2005 година. Хотелската база с удоволствие посреща гостите в общо 12 стаи. С помощта на асансьор могат да бъдат достигнати различните нива на хотела. Удобствата включват съхранение на багаж, сейф, ресторант, бар, многоезичен персонал, детегледачка и пералня. Безжичният интернет в общите части (без допълнително заплащане) позволява на почиващите постоянна връзка с глобалната мрежа. Съдействие при резервация на екскурзии се предлага в туристическото бюро. За пристигналите с автомобил са достъпни паркоместа.

Настаняване

В стаите има климатик и санитарен възел. Допълнително легло се предоставя срещу заплащане на такса. Освен това могат да се ползват сейф, минибар и писалище. Към стандартното оборудване принадлежи също мини-хладилник. Към допълнителните удобства спада комплект ютия с дъска за гладене. Малки екстри, сред които достъп до интернет, телефон, телевизор и безжичен интернет, гарантират приятен престой. Някои стаи са подходящи за хора, ползващи инвалидна количка. Санитарните възли са оборудвани с душ и биде. Допълнително е наличен сешоар. За по-голям комфорт в санитарните възли се осигуряват козметични продукти. Възможно е да бъдат резервирани стаи със санитарни възли, пригодени за хора в инвалидни колички. За семействата с деца са на разположение фамилни стаи.

Спорт/забавления

Хотелът предлага на активните гости тенис на корт. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Закуска може допълнително да се поръча.

Кредитни карти

В хотелската база се приемат следните кредитни карти: Visa, Diners Club, JCB и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Сейф
Асансьори
Бар
Ресторант
Безплатен WiFi
Перални услуги
Паркинг
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.