Eco Valley Lodge

199/16, Moo 8, Khao Yai National Park, Thailand
Хотелска база

Гостите ще се почувстват комфортно във всяка една от наличните 24 стаи. Към хотелските удобства спада съхранение на багаж. Осигуреният безжичен интернет достъп (без допълнително заплащане) позволява на почиващите постоянна връзка с глобалната мрежа. Съдействие при резервация на екскурзии се предлага в туристическото бюро. Хотелът разполага с ресторант, кафене и бар. Всичко това се допълва от градина. Към допълнителните удобства на хотелската база се числи библиотека. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотела (без допълнително заплащане). Към екстрите, които са на разположение на гостите, спадат трансфер и обслужване по стаите. Предлага се платен трансфер. Желаещите да разгледат съседните околности ще оценят възможността за наемане на велосипеди.

Настаняване

В стаите има климатик и санитарен възел. Допълнително легло се предоставя срещу заплащане на такса. Стаите притежават писалище, хладилник, телевизор и безжичен интернет. Оборудването на санитарните възли включва душ. За пълния комфорт осигуряват козметични продукти.

Спорт/забавления

Хотелът притежава външен плувен басейн. Лятната тераса подканя към отмора и релакс. Освен това до басейна е наличен бар. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Закуска може допълнително да се поръча.

Кредитни карти

В хотелската база се приемат следните кредитни карти: Visa и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Кафе
Бар
Ресторант
Безплатен WiFi
Room service
Наем на велосипеди
Паркинг

Дати на настаняване

15.04.2024
до
16.04.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.