Holiday Inn Hotel & Suites Madison West

1109 Fourier Drive, Madison, USA
Хотелска база

Гостите могат да се разположат в общо 157 стаи. Предвидени са асансьори до повечето етажи. Към удобствата спадат съхранение на багаж, сейф и банкомат. В общите части има безжичен достъп до интернет (без допълнително заплащане). Към кулинарните предложения се числят ресторант. Сувенири за спомен и подаръци могат да бъдат закупени в сувенирния магазин. Към допълнителните удобства на хотела спадат щанд за вестници и списания и сепаре с телевизор. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотелската база (без допълнително заплащане). Към екстрите, които са на разположение на гостите, спадат многоезичен персонал, трансфер и обслужване по стаите. Предлага се безплатен трансфер.

Настаняване

В стаите има климатик и санитарен възел. Повечето стаи осигуряват изглед навън, благодарение на прилежащия балкон. Гостите могат да спят удобно на разтегателен диван. Освен това има сейф. Предоставени са също хладилник, микровълнова фурна и машина за приготвяне на чай или кафе. Оборудването включва още интернет достъп, телефон, DVD-устройство и безжичен интернет. Могат да се резервират стаи, подходящи за хора с двигателни проблеми. Санитарните възли притежават душ и вана. Като допълнително удобство има сешоар. Възможно е да бъдат резервирани стаи със санитарни възли, пригодени за хора в инвалидни колички. Хотелът предлага стаи за непушачи.

Спорт/забавления

През горещите дни от годината гостите могат да се освежат в изградените за тази цел външен и вътрешен басейн. За пълното релаксиране допринася масажна вана, намираща се в зоната на басейна. Освен това до басейна е наличен бар. Който не иска да се лиши от спорт по време на почивката си, може да се възползва от игрище за голф, аеробика и СПА, както и фитнес-студио срещу заплащане на такса. Външни организатори предлагат освен това фитнес-студио. Предлага се развлекателна програма за деца. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Има възможност да се избере закуска.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Сейф
Асансьори
Ресторант
Конферентна зала
Безплатен WiFi
Room service
Паркинг

Дати на настаняване

15.04.2024
до
16.04.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.