Casual Madrid del Teatro

Calle Echegaray 1, Madrid, Spain

Дати на настаняване

15.06.2024
до
16.06.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Хотелът с удоволствие посреща гостите в общо 20 стаи. Отделните етажи са достъпни без проблем с помощта на асансьор или стълбище. Удобствата включват съхранение на багаж, многоезичен персонал и пералня. Безжичният интернет в общите части (без допълнително заплащане) позволява на почиващите постоянна връзка с глобалната мрежа. Съдействие при резервация на екскурзии се предлага в туристическото бюро. За пристигналите с автомобил са достъпни паркоместа.

Настаняване

В стаите има климатик, централно отопление и санитарен възел. Към основното оборудване на повечето от стаите спада един балкон. Оптималният комфорт се гарантира чрез достъп до интернет, телефон, телевизор и безжичен интернет. Санитарните възли притежават душ и вана. Допълнително е наличен сешоар. Гостите могат да се възползват в санитарните възли от козметични продукти.

Спорт/забавления

Предложения за спорт и свободно време се предоставят както от хотела, така и от външни фирми. Лятната тераса подканя към отмора и релакс. Многообразие осигуряват различни оферти за свободното време, сред които велосипеди и фитнес-студио. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Закуска може допълнително да се поръча.

Кредитни карти

В хотелската база се приемат следните кредитни карти: Visa и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Асансьори
Безплатен WiFi
Перални услуги
Паркинг
Домашни любимци
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.