Hamonah Guest House

CMC Road, Addis Abeba, Ethiopia

Дати на настаняване

24.06.2024
до
25.06.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Хотелът е построен през 2013 година. Хотелската база с удоволствие посреща гостите в общо 20 стаи. Към удобствата спадат съхранение на багаж и сейф. Осигуреният безжичен интернет достъп (без допълнително заплащане) позволява на почиващите постоянна връзка с глобалната мрежа. Съдействие при резервация на екскурзии се предлага в туристическото бюро. В хотелът работи кафене. Магазини също са на разположение на гостите. Към допълнителните удобства на хотела се числи сепаре с телевизор. За пристигналите с автомобил са достъпни паркоместа (без допълнително заплащане). Многоезичен персонал, трансфер и пералня ще отговорят на потребностите на всеки гост. Предлага се платен трансфер. За лекции, презентации или срещи може да се ползва конферентната зала.

Настаняване

В стаите има санитарен възел. Освен това има писалище. Предоставени са също хладилник, микровълнова фурна и машина за приготвяне на чай или кафе. Към допълнителните удобства спада комплект ютия с дъска за гладене. Малки екстри, сред които телефон, телевизор и безжичен интернет, гарантират приятен престой. Могат да се резервират стаи, подходящи за хора с двигателни проблеми. Гостите могат да се възползват в санитарните възли от козметични продукти. Възможно е да бъдат резервирани стаи със санитарни възли, пригодени за хора в инвалидни колички.

Спорт/забавления

Лятната тераса подканя към отмора и релакс. За свободното време на активните почиващи хотелската база предлага фитнес-студио. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Закуска може допълнително да се поръча.

Кредитни карти

В хотела се приемат следните кредитни карти: American Express, Visa и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Сейф
Кафе
Магазини
Конферентна зала
Безплатен WiFi
Перални услуги
Паркинг
Домашни любимци
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.