Mar Luxe

Joan Salvat Papasseit 9, Sitges, Spain
Хотелска база

Хотелът предлага голям избор от услуги, позволяващи на гостите да се насладят на престоя си. Благодарение на безжичния интернет в общите части (без допълнително заплащане) гостите са в постоянен контакт с глобалната мрежа. Всичко това се допълва от градина. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотела (без допълнително заплащане).

Настаняване

В хотелската база са на разположение стаи с климатик, всекидневна, кухненски бокс и санитарен възел. Към стандартното оборудване на повечето от стаите спада един балкон. Налични са отделни спални. За приятния престой на гостите са осигурени хладилник, котлон и микровълнова фурна. Пълноценната почивка се гарантира от достъп до интернет, телевизор и безжичен интернет. Санитарните възли притежават душ и вана. Като допълнително удобство има сешоар.

Спорт/забавления

В този хотел има различни възможности за спорт и забавления. За почиващите е достъпен външен плувен басейн. Хотелът предлага на активните гости игрище за голф. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Покажи повече

Най-популярните удобства

Безплатен WiFi
Паркинг
Домашни любимци

Дати на настаняване

15.04.2024
до
16.04.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.