Markus Sittikus

Markus Sittikus Straße 20, Salzburg, Austria

Дати на настаняване

13.06.2024
до
14.06.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Хотелът е построен през 1900 година. Хотелската база с удоволствие посреща гостите в общо 39 стаи. С асансьор се достига до повечето етажи. Към удобствата спадат съхранение на багаж и сейф. В общите части има безжичен достъп до интернет. Съдействие при резервация на екскурзии се предлага в туристическото бюро. Предлага се избор от различни заведения за хранене, като зала за хранене, зала за закуска и бар. Всичко това се допълва от градина. Към допълнителните удобства на хотела се числи сепаре с телевизор. Пристигналите с автомобил могат да ползват подземен гараж (срещу такса) или паркинг (срещу такса). Към екстрите, които са на разположение на гостите, спадат многоезичен персонал, отдаване на коли под наем, обслужване по стаите и пералня. Желаещите да разгледат съседните околности ще оценят възможността за наемане на велосипеди.

Настаняване

Предлагат се стаи с централно отопление, вентилатор и санитарен възел. Повечето стаи осигуряват изглед навън, благодарение на прилежащия балкон. Застланите с мокет стаи разполагат с двойно легло. Осигуряват се допълнителни легла и детски кошарки. Освен това могат да се ползват сейф и писалище. Към допълнителните удобства спада комплект ютия с дъска за гладене. Малки екстри, сред които достъп до интернет, телефон, телевизор, радио и безжичен интернет, гарантират приятен престой. Някои стаи са подходящи за хора, ползващи инвалидна количка. Санитарните възли са оборудвани с душ и вана. Допълнително е наличен сешоар. За по-голям комфорт в санитарните възли се осигуряват козметични продукти. Възможно е да бъдат резервирани стаи със санитарни възли, пригодени за хора в инвалидни колички. Хотелът предлага фамилна стая, стаи за непушачи и стая за пушачи.

Спорт/забавления

За свободното време на активните почиващи хотелската база предлага велосипеди. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Закуска може допълнително да се поръча.

Кредитни карти

В хотела се приемат следните кредитни карти: American Express, Visa, Diners Club, JCB и MasterCard.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Сейф
Асансьори
Бар
Безплатен WiFi
Room service
Перални услуги
Наем на велосипеди
Паркинг
Домашни любимци
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.