Castel D'orcino

Baie de la Liscia, Calcatoggio, France

Дати на настаняване

12.06.2024
до
13.06.2024

Настаняване

2 възрастни · 0 деца · 1 стая
Хотелска база

Предвидени са асансьори до повечето етажи. Хотелът притежава различни удобства за комфортна почивка, сред които сейф, ресторант, зала за закуска, бар и многоезичен персонал. Благодарение на безжичния интернет в общите части (без допълнително заплащане) гостите са в постоянен контакт с глобалната мрежа. Пристигналите с автомобил могат да ползват паркинга на хотела (без допълнително заплащане).

Настаняване

В стаите има климатик и санитарен възел. Към стандартното оборудване на повечето от стаите се числи балкон, който предлага допълнително място за отмора по време на престоя. За най-малките посетители са налице бебешки кошарки. Комфортът в стаите се допълва от възможността за ползване на хладилник. Оборудването включва още телефон, телевизор и безжичен интернет. Комфортът в санитарния възел се осигурява от душ. Допълнително е наличен сешоар.

Спорт/забавления

Хотелската база притежава басейн и детски плувен басейн. Шезлонги и чадъри гарантират на гостите отмора и релакс. Разнообразие предлагат различни оферти, сред които риболов, джет, каране на водно колело, ветроходство, плаване с каяк и водолазно гмуркане. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128106

Хранене

Закуска може допълнително да се поръча. Хотелът осигурява допълнително леки закуски.

Покажи повече

Най-популярните удобства

Сейф
Асансьори
Бар
Ресторант
Безплатен WiFi
Паркинг
Домашни любимци
Сподели:

Препоръчани хотели

Хотели с изключително ниво на обслужване, подбрани от нашия екип.